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  Food Technology (Lecture) (FT_VL)

Dozent/in
Prof. Dr. rer. nat. (i.R.) Rainer Buchholz

Angaben
Vorlesung

nur Fachstudium, Sprache Englisch
Zeit und Ort: n.V.; Bemerkung zu Zeit und Ort: FAU Busan only

Studienfächer / Studienrichtungen
PF CBI-MA-BUSAN 1-3

Inhalt
  • food chemistry
  • food microbiology

  • quality control

  • technology (heat treatment, packaging, drying)

  • processing (product quality, nutrient content, health value, colour, aroma, texture)

  • additives

  • enzymes (enzymology, immobilisation, ingredients)

  • fermented food (bread dough, wine, beer, cheese)

  • biochemistry, molecular biology and genetics of microorganisms

  • genetic engineering and food.

Zusätzliche Informationen
Erwartete Teilnehmerzahl: 25

Zugeordnete Lehrveranstaltungen
UE: Food Technology (Class)
Dozent/in: Prof. Dr. rer. nat. (i.R.) Rainer Buchholz
Zeit und Ort: n.V.; Bemerkung zu Zeit und Ort: FAU Busan only

Verwendung in folgenden UnivIS-Modulen
Startsemester SS 2017:
Food Technology (FT)

Institution: Campus Busan
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